Video's

Corekees

Het investeringsplatform van Nick en Tamar van Heesewijk (neef en nicht) maakt sinds 2018 duurzaam investeren financieel aantrekkelijk. 3 jaar geleden kwam Corekees bij Harry in de uitzending om te vertellen over hun eerste investeringsproject. Anno 2024 zijn ze uitgegroeid tot een platform met 6 verschillende projecten en meer dan 1500 klanten en verdubbeld het beheerde vermogen nog ieder jaar. Om deze groei te accelereren, haalt Corekees kapitaal op. Middels een crowdfunding campagne kunnen investeerders aandelen kopen en mede-eigenaar worden van het duurzame investeringsplatform.

Live presentatie
Op maandag 1 april geven de oprichters een live presentatie over de bedrijfsplannen en de huidige crowdfunding campagne. De locatie is Grand Hotel Huis ter Duin (zaal: Van Herwaarde Lounge) en geïnteresseerden zijn vanaf 14:00 uur van harte welkom. Aanmelden is niet vereist.

Webinar
Op dinsdag 2 april wordt er een online webinar gehouden in het teken van de crowdfunding campagne. Hier is uitgebreid de ruimte om vragen te stellen. De webinar start om 19:30 uur en aanmelden kan via deze link.

Meer informatie kunt u vinden op corekees.com/aandelen/

Kijk voor meer informatie bij Evenementen