Evenementen

Business Class informeert u als kijker graag over evenementen die betrekking hebben op de onderwerpen uit ons programma. Op deze pagina treft u uitgebreide informatie aan over de evenementen. Bij ieder onderwerp staat tevens een website van de organisatie of het bedrijf vermeld voor meer details.

EuroParcs

Geïnteresseerd in een recreatiewoning bij EuroParcs? Bezoek dan de Open Dagen. Tijdens deze dagen zijn er showmodellen te bezichtigen en vertellen de aankoopadviseurs u meer over de aankoop van een tweede woning.

Meer informatie kunt u vinden op europarcsverkoop.nl

Dutch Darlings Fund

Frans Schreiber geeft vanaf zondag elke avond een webinar. Via de website kunt u zich hiervoor opgeven, via het kopje 'seminar'.

Meer informatie kunt u vinden op alphafondsen.nl/

Auto Keijzers

Op donderdag 26 mei, vrijdag 27 mei, zaterdag 28 mei en zondag 29 mei wordt bij Auto Keijzers de Hemelvaart Voordeelshow gehouden. Deze dagen kunt u extra voordeel en gezelligheid verwachten. Onder de kopers wordt bovendien een nieuwe elektronisch scooter ter waarde van € 3.900,00 verloot en ook een rit in een Lamborghini Aventador.

Adres
Sleutelbloemstraat 29 & Sleutelbloemstraat 1
7322 AJ Apeldoorn
Tel: 055-357 43 70

Meer informatie kunt u vinden op autokeijzers.nl

SAA Verzekeringen telefonisch bereikbaar

De medewerkers van SAA Verzekeringen zitten zondag 22 mei klaar om al uw vragen te beantwoorden. U kunt bellen op 088-5514444.

Meer informatie kunt u vinden op saa.nl