Video's

BOTS Capital

Colin Groos, CCO van BOTS en Arjan Bartlema, verantwoordelijk voor de beleggingen bij het Spinoza Caute Fonds zullen ons meer vertellen over een lang verwachte innovatie op het BOTS-platform: het Spinoza Caute Fonds. Dit fonds is een primeur voor de app en biedt een unieke kans om te beleggen in aandelen.

Wat is het Spinoza Caute Fonds?
Het Spinoza Caute Fonds maakt gebruik van geavanceerde algoritmes en een contrair, waardegedreven beleggingsaanpak. Het fonds is gericht op wereldwijde bedrijven en streeft naar het benutten van laag gecorreleerde alfa bronnen. Dit fonds is gereguleerd, onder AIFMD vergunning van de AFM en de BOTS app staat onder toezicht van de DNB, wat beleggers extra zekerheid biedt.

15,99% rendement p/j gemiddeld o.b.v. 10 jaar backtest
Ontdek het opmerkelijke potentieel van het Spinoza Caute Fonds, dat een indrukwekkend gemiddeld jaarrendement van 15,99% heeft gedemonstreerd over een periode van 10 jaar via backtesting. Deze resultaten benadrukken de kracht van onze geavanceerde algoritmische strategie├źn en de expertise van ons team.

Belangrijk om te weten
Beleggen brengt risico's met zich mee, waaronder het risico van kapitaalverlies. Resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. Het is belangrijk dat beleggers zich bewust zijn van deze risico's, zoals marktvolatiliteit en economische veranderingen die invloed kunnen hebben op de prestaties van het fonds.

Contact
Colin@bots.io of 06 - 17 11 73 56 : telefonisch te bereiken van maandag tot en met vrijdag van 09.00-17.00 uur

Meer informatie kunt u vinden op bots.io

Kijk voor meer informatie bij Voor u geselecteerd