Video's

By John

Onze beauty-expert presenteert wegens succes de SkinNova SC CELLULAR MOUSSE. Deze beauty mousse is een grote hit en zorgt voor een gladde en volle huid. Fijne lijntjes worden opgevuld en de huid straalt als nooit tevoren. Ook heeft hij de Juvenance Epigen Anti-Wrinkle Eye Cream & Lash Care meegenomen. Een oogcrème en lash care in een. Het vermindert lijntjes en rimpels rondom de ogen en versterkt en verlengd de wimpers in slechts 8 weken!

Speciaal voor kijkers van Business Class heeft hij de volgende aanbieding: deze twee producten van Juvena kosten samen geen €155,00 maar €135,00 en daar krijgt u bij cadeau een 50 ml van de beauty mousse en een faceroller (ter waarde van samen €60,75).

John Kooijman heeft al meer dan 30 jaar ervaring in de schoonheidsbranche. In de Privé heeft hij een rubriek waar hij als beauty-expert zijn favoriete producten tipt. Sinds 7 jaar is zijn Boutique & Salon By John gevestigd in het bekende Arsenaal in Naarden. Hij verkoopt er exclusieve merken op het gebied van huidverzorging en parfum.

Meer informatie kunt u vinden op byjohn.nl

Kijk voor meer informatie bij Voor u geselecteerd