Video's

Jos Beeres Wijnkoperij

De laatste jaren presenteerde Wietze Spaanse wijnen met een keuze van "behoudend" traditioneel, te “vooruitstrevend” vernieuwend of wijnen zonder koers voor de tong. Met de heerlijke wijnen voor alledag (Piqueras), de klassieke Rioja-wijnen (Marqués de Murrieta, Castillo Ygay) en de bekroonde Verdejo (Castelo de Medina) een fijne selectie. De sleutel voor een allesomvattende serie wijnen ontdekten hij bij vriend Borja Larroca van Palacios Vinos de Finca.

De Nivarius van Tempranillo Blanco is echt de wijn voor hedendaagse consumentensmaak. Ribera del Duero - die wel toegankelijk is in een jong stadium - wordt ingevuld met de Trus-serie. Tja en wie Spanje zegt: Rioja Reserva onder het vlaggenschip van Proelio. Borja was zo aardig om ons een cursus "decanteren kun je leren" te geven. Dit resulteerde in een geweldige deal met gratis karaffen (duurzaam dus gerecycled). Het effect van decanteren is ook verrassend bij de witte wijnen…. Introductieprijs € 70,00, inclusief gratis karaf.

Met Harry proeft Wietze de witte Nivarius en de Proelio Rioja Reserva.

Inhoud pakket “het nieuwe Spanje”:
2 flessen Trus, Ribera del Duero
2 flessen Nivarius Tempranillo blanco, Rioja
2 flessen Proelio Reserva, Rioja

  • gratis karaf

Normaal: € 90,00
Business Class prijs: € 70,00

De wijnen kunnen ook per doos besteld worden, los van het pakket.

Wijn bestellen online
Van Amsterdam tot Zwolle, wijn bestelt u gemakkelijk online bij Jos Beeres Wijnkoperij. Jos Beeres bezorgt gratis in de Benelux bij bestelling vanaf zes flessen. Op werkdagen voor 18.00 uur online besteld, wordt de volgende dag geleverd. Tijdens kantooruren bellen met het team van Jos Beeres Wijnkoperij kan uiteraard ook. Het telefoonnummer is 050 – 313 22 41.

Gratis bezorging vanaf 6 flessen
• Op werkdagen bestellen voor 18.00 uur, de volgende dag in huis
• Bij 12 flessen van dezelfde wijnsoort, krijgt u de 12de fles van Jos gratis (m.u.v. aanbiedingswijnen)
• Bestellen door te bellen en advies op maat via 050 - 313 22 41
• Zending te volgen via track & trace

Meer informatie kunt u vinden op josbeeres.nl

Kijk voor meer informatie bij Voor u geselecteerd