Video's

Jos Beeres Wijnkoperij

De Wijn van de Week is de Chablis 1er Cru “Vieilles Vignes”, Domaine Bernard Michaut 2022, Bourgogne, Frankrijk.

De grote bekende wijnen van Frankrijk lijken onderhand “onbetaalbaar” te zijn geworden. De zoektocht naar de best betaalbare 1er Cru Chablis bijna onmogelijk. Toch is het gelukt om -zoals de Fransen de wijn graag noemen- het verfijnde Oesterwater te vinden, een parel in het glas!

Al zoekende - in de wijngaarden met hun karakteristieke terroir, de geheime kelders – liepen we niemand minder dan de ambitieuze Bernard Michaut tegen het lijf. We hebben hem bij zijn kraag gepakt om eens serieus te proeven van zijn wijnen. Michaut's zijn percelen Premier Cru liggen op het zuidoosten. Dit zorgt ervoor dat de druiven optimaal kunnen rijpen. Beendroog, kalkachtig en met tonen van granny-smith appel en citrusfruit; en dat van Chardonnay - stokken van meer dan 50 jaar “oud”, dat is alleen aan de Chablis besteed. Charmant hoor, Chablis.

Normaal: € 32,50 per fles, nu voor: € 25,00 per fles.

Wijn bestellen online
Van Amsterdam tot Zwolle, wijn bestelt u gemakkelijk online bij Jos Beeres Wijnkoperij. Jos Beeres bezorgt gratis in de Benelux bij bestelling vanaf zes flessen. Op werkdagen voor 18.00 uur online besteld, wordt de volgende dag geleverd. Tijdens kantooruren bellen met het team van Jos Beeres Wijnkoperij kan uiteraard ook. Het telefoonnummer is 050 – 313 22 41.

Gratis bezorging vanaf 6 flessen
• Op werkdagen bestellen voor 18.00 uur, de volgende dag in huis
• Bij 12 flessen van dezelfde wijnsoort, krijgt u de 12de fles van Jos gratis (m.u.v. aanbiedingswijnen)
• Bestellen door te bellen en advies op maat via 050 - 313 22 41
• Zending te volgen via track & trace

Meer informatie kunt u vinden op josbeeres.nl

Kijk voor meer informatie bij Voor u geselecteerd