Video's

Aberfeld International Vermogensbeheer

Janette Buitenkamp is uitgegroeid tot een van de succesvollere vermogensbeheerders van Nederland en geeft haar visie over de ontwikkelingen op de beurs. Janette ziet onrust en emotie bij de beleggers als gevolg van alle geopolitieke spanningen in de wereld, maar vooral een beweeglijke aandelenmarkt. Door de bakens op tijd te verzetten kunnen beleggers een stuk rustiger slapen stelt Buitenkamp. Ze bespreekt een aantal interessante dividendaandelen met Harry die voor vaste cashflow zorgen passend bij mensen die houden van rust en rendement in hun beleggingsportefeuille.

Aberfeld International vermogensbeheer helpt cliënten om tot een gedragen rendement te komen ieder naar zijn eigen persoonlijk profiel. Buitenkamp vindt persoonlijke aandacht voor de klanten één van de belangrijkste gegevens binnen vermogensbeheer, en zorgt dat rust en rendement heeft.

Aberfeld belegt de portefeuilles gespreid over sectoren in gedegen assets, daardoor behouden de klanten met hun beleggingsportefeuille een stuk flexibiliteit. Immers kunnen situaties en omstandigheden altijd veranderen.

Nieuwsbrief en contact
Wilt u de nieuwsbrief van Aberfeld ontvangen om op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen die belangrijk zijn voor het beheer van uw vermogen, cliënt worden of een onafhankelijke second opinion aanvragen? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact op.

Meer informatie kunt u vinden op aberfeld.nl