Video's

Propvy Global Real Estate

Propvy Global Real Estate, uw vertrouwde partner en de belangrijkste aanbieder van luxe onroerend goed in de dynamische vastgoedwereld van Dubai. Malti Poetai schuift aan bij Harry om over haar makelaarskantoor te praten. "Als het eerste Nederlandse makelaarskantoor dat volgens de Dubai real estate wetten is geregistreerd en gevestigd in deze bruisende metropool, combineren we Europese expertise met lokale marktkennis om u een ongeƫvenaarde service te bieden. Onze vestiging in Dubai was een weloverwogen keuze, gezien de stads veelzijdige architectuur, zakelijke kansen en diverse culturele achtergronden."

Een van de grootste voordelen om te werken met haar kantoor is de uitstekende selectie van vastgoedprojecten. "Deze specifieke selectie is zorgvuldig gekozen om onze cliƫnten een verhoogd gevoel van zekerheid en vertrouwen te bieden. Wanneer u besluit te investeren via Propvy Global, kunt u er met volledige overtuiging van uitgaan dat uw investering bij ons in veilige hand is."

Propvy Global combineert diepgaande marktkennis, persoonlijke aandacht en een sterk professioneel netwerk. Klanten genieten van topdeals, bescherming en een soepele vastgoedervaring die de branchenorm overtreft. Met Propvy Global kiest u voor uitmuntendheid in vastgoed.

Dubai Vastgoed Expo's
Om Nederlandse klanten nog beter en persoonlijk te bedienen verzorgt Malti regelmatig Dubai Vastgoed Expo's waarbij haar adviseurs u persoonlijk te woord staan. Meld u aan voor onze Dubai Vastgoed Expo 29 & 30 juni in Grand Huis ter Duin te Noordwijk en ontdek alle voordelen van het investeren in Dubai.

Meer informatie kunt u vinden op ikinvesteerindubai.nl

Kijk voor meer informatie bij Evenementen