Video's

BOTS Capital

Dit weekend licht Colin Groos van BOTS een revolutionaire investeringsstrategie toe bij Business Class: "Safe & Secure". Hij zal uitleggen hoe deze strategie de afgelopen 3 jaar een gemiddeld rendement van 16,52% per jaar heeft gerealiseerd, significant hoger dan de rendementen in de traditionele financiële wereld.

Waarom "Safe & Secure"?
De "Safe & Secure" strategie benut de kansen van de nieuwe, digitale financiële wereld die ongekende rendementen biedt vergeleken met de bescheiden 2% van traditionele banken. Deze nieuwe wereld, die al meer dan 400 miljoen gebruikers aantrekt, biedt door zijn jeugdigheid en minder gereguleerde omgeving ruimte voor hogere rendementen door innovatieve, technologische oplossingen.

Hoe Werkt Het?
"Safe & Secure" richt zich op handelshuizen binnen deze nieuwe financiële sector die slimme technologieën toepassen voor kostenbesparing en efficiëntieverbetering. Deze partijen hebben onze stringente due diligence procedures doorlopen, waardoor u veilig en betrouwbaar kunt investeren.

Belangrijkste Kenmerken van Safe & Secure
• Flexibiliteit: Wekelijks in- en uitstappen zonder kosten.
• Toegankelijkheid: Instappen vanaf 2.500 euro.
• Betrouwbaarheid: Geen kwartaal sinds de start in 2020 met een negatief rendement.
• Rendement: Alle rendementen zijn uitgedrukt in dollars en het gemiddeld rendement is 16,52% per jaar.

Safe & Secure biedt niet alleen aantrekkelijke rendementen maar ook veiligheid en stabiliteit door grondige risicobeheersing en het gebruik van geavanceerde technologieën. Dit maakt het een uitstekende keuze voor de moderne belegger die zoekt naar kansen buiten de traditionele banksector.

Hoe kan ik deze strategie starten?
Eenmaal geregistreerd in de BOTS app, kunt u in de bots store de Safe & Secure strategie gemakkelijk starten met de beschikbare betaalmethoden. De app maakt het beheer van uw beleggingen eenvoudig en overzichtelijk. Voor verdere ondersteuning en assistentie biedt de BOTS app uitgebreide klantenservice om al uw vragen te beantwoorden.
Bekijk deze Business Class uitzending om meer te leren over hoe "Safe & Secure" de nieuwe financiële wereld aan het transformeren is.

Contact
Colin@bots.io of 06 - 17 11 73 56 : telefonisch te bereiken van maandag tot en met vrijdag van 09.00-17.00 uur

Meer informatie kunt u vinden op bots.io