Video's

By John

Onze beauty-expert John presenteert deze week Arlen Skincare. De Arlen A-topic Derma Nourishing Cream is een dag- en nachtcrème voor mannen en vrouwen. Het bestaat uit natuurlijke ingrediënten, zoals Neem van de Apothekersboom en Marulanoot. De crème doet heel veel voor je huid. Ook als je kampt met eczeem, roodheid, overgevoeligheid en zelfs psoriasis. De huid kalmeert en herstelt, wordt steviger en pigmentvlekken en fijne lijntjes verdwijnen.

De oprichters van Arlen Skincare hebben hun krachten gebundeld met een wereldberoemde plantenonderzoeker en deskundige samensteller die extracten van de woestijnplanten gebruikte om een unieke huidcrème te maken die een breed scala aan huidproblemen en irritaties kan aanpakken, van mild tot ernstig. Met behulp van eigen in-house technologie biedt ARLEN het beste van twee werelden: oude wijsheid en het beste wat moderne technologie te bieden heeft.

Speciaal voor kijkers van Business Class heeft hij een aanbieding van 10%: normaal €145,- nu voor € 130,-.

John Kooijman heeft al meer dan 30 jaar ervaring in de schoonheidsbranche. In de Privé heeft hij een rubriek waar hij als beauty-expert zijn favoriete producten tipt. Sinds 7 jaar is zijn Boutique & Salon By John gevestigd in het bekende Arsenaal in Naarden. Hij verkoopt er exclusieve merken op het gebied van huidverzorging en parfum.

Meer informatie kunt u vinden op byjohn.nl

Kijk voor meer informatie bij Voor u geselecteerd