Video's

By John

Onze beauty-expert heeft voor Vaderdag twee exclusieve parfums van het merk Montblanc – bekend van de pennen – meegenomen. Montblanc Collection Black Meisterstück is een sportieve en zakelijke geur. Met nobele wierook uit Somalië als hoofdingrediënt, vermengd met kruiden en houtachtige tonen, brengt dit parfum een eerbetoon aan de tijdloze elegantie van het merk. Montblanc Collection Extreme Leather is een kruidige en stoere geur. Gebaseerd op de verfijning van Montblanc-leer, opent deze geur met de natuurlijke elegantie van ambrette, gevolgd door iris en muskusachtige tonen. Het resultaat is een zachte en nobele geur die de sensatie van zacht suèdeleer oproept.

Beide Eau de Parfums zijn 125 ml en kosten €145,00. Exclusief voor de Business Class kijker een Montblanc Metallic Water Bottle cadeau!

John Kooijman heeft al meer dan 30 jaar ervaring in de schoonheidsbranche. In de Privé heeft hij een rubriek waar hij als beauty-expert zijn favoriete producten tipt. Sinds 8 jaar is zijn Boutique & Salon By John gevestigd in het bekende Arsenaal in Naarden. Hij verkoopt er exclusieve merken op het gebied van huidverzorging en parfum.

Meer informatie kunt u vinden op Byjohn.nl

Kijk voor meer informatie bij Voor u geselecteerd