Video's

DGB Group

Commercieel directeur Rob Jansen vertelt over het beursgenoteerde DGB Group, dat is een prominente speler in de markt voor CO₂-emissierechten. Het beheert een indrukwekkende portefeuille van meer dan 60 miljoen CO₂-emissierechten uit wereldwijde projecten die bijdragen aan emissiereductie, biodiversiteit en natuurherstel. Met een team van meer dan 350 medewerkers, kenmerkt DGB zich door een internationaal en doelgericht karakter met een diepe passie voor natuur, platteland, mens en dier.

De sector van CO₂-emissierechten wordt gezien als een gebied met enorm potentieel, met verwachtingen van aanzienlijke marktgroei richting 2030. Met een divers portfolio van 19 projecten en een toenemende vraag naar hoogwaardige CO₂-emissierechten uit natuurprojecten, is DGB Group strategisch goed gepositioneerd om van deze groei te profiteren.

DGB Group biedt groene obligaties aan met een looptijd van 1, 2, 3 of 4 jaar, die een aantrekkelijk jaarlijks rendement van +8% bieden. Dit houdt in dat u elk kwartaal een rente-uitkering van 2% ontvangt, en aan het einde van de looptijd krijgt u uw volledige inleg terug. Voor meer informatie en om deel uit te maken van onze groeiende gemeenschap van duurzame investeerders, nodigen wij u uit vrijblijvend contact op te nemen.

Meer informatie kunt u vinden op co2beleggen.nl