Video's

Aberfeld International Vermogensbeheer

Janette Buitenkamp is vermogensbeheerder bij Aberfeld International en geeft haar visie over de ontwikkelingen op de beurs. Ze bespreekt de invloed van de renteontwikkelingen en legt uit hoe ze voor haar cliënten de portefeuilles succesvol beheert. Uiteraard bespreekt ze met Harry de aandelen van stabiele bedrijven met goede toekomstige dividenden die zorgen voor cash flow in uw portefeuille. Als belegger is het belangrijk om een langetermijnvisie voor ogen te houden en de rust te bewaren door in de basis op fundamentele argumenten te investeren. Op zijn tijd de winst nemen in een aandeel draagt positief bij aan het rendement en is onderdeel van het gedegen beleggingsbeleid.

Janette is voor veel mensen een baken als het gaat om vermogensbeheer. Janette vindt persoonlijke aandacht voor de klanten één van de belangrijkste gegevens binnen vermogensbeheer. Haar kernwoorden zijn rust en rendement. Aberfeld International Vermogensbeheer is een rentemeester voor cliënten om tot een gedragen rendement te komen waarbij het persoonlijk profiel van de cliënten centraal staat.

De nieuwsbrief die u gratis kunt downloaden op de site geeft een inzicht hoe verantwoord Aberfeld investeert. Wilt u voor het beheer van uw vermogen in vrijblijvend gesprek met Janette voor een onafhankelijke second opinion van uw huidige portefeuille of de ons en outs bespreken wanneer u cliënt zou willen worden, dan maakt ze graag een afspraak. Dat kan op een van onze kantoren in Nederland. Neemt u dan vrijblijvend contact op per telefoon. Maar ook een mailtje naar info@aberfeld.nl met uw nummer is genoeg, dan bellen wij u!

Meer informatie kunt u vinden op aberfeld.nl