Video's

Aberfeld International Vermogensbeheer

Janette Buitenkamp geeft haar visie op de ontwikkelingen op de beurs. Ze bespreekt met Harry kwaliteitsaandelen die ondanks goede fundamentele argumenten ondergewaardeerd blijven en juist de kansen bieden voor de belegger. Als u een vermogensbeheerder zoekt, dient men de mogelijkheden en beleggingen te beoordelen op aansluiting bij een passende beleggingsportefeuille, een portefeuille waar de belegger zich comfortabel bij voelt. Om uw vermogen in stand te houden, moet u wel beleggen, maar dat kan op een wijze waar de cliënt zich in herkent en gehoord voelt. Janette vindt persoonlijke aandacht voor de klanten één van de belangrijkste gegevens binnen vermogensbeheer. Haar kernwoorden zijn rust en rendement.

Aberfeld International Vermogensbeheer is een rentemeester voor cliënten om tot een gedragen rendement te komen waarbij het persoonlijk profiel van de cliënten centraal staat. Aberfeld belegt de portefeuilles in aandelen gespreid over sectoren in gedegen assets, daardoor behouden de klanten met hun beleggingsportefeuille een stuk flexibiliteit en beogen daarmee een goed rendement.

Wilt u voor het beheer van uw vermogen een gesprek met Janette, dan maakt ze graag een afspraak. Dat kan op een van onze kantoren in Nederland. Neemt u dan vrijblijvend contact op per telefoon of per mail.

Meer informatie kunt u vinden op aberfeld.nl