Video's

Aandelen onder een Tientje

Dit platform is succesvol in Nederland en maakt van beleggen een winstgevende hobby. Grote beleggers gebruiken deze aandelen als de slagroom op hun taart, terwijl kleine beleggers met lage investeringen op jacht gaan naar fortuin. Het criterium dat de beleggingssite hanteert is dat de aandelen die ze adviseren met koopaanbevelingen lager moeten noteren dan een koers van € 10,00. Alle aandelen die daaronder staan, is koren op de molen. Een aandeel van een euro kan nooit meer dan een euro dalen, maar wel naar € 100,00 stijgen.

Rick van Zelst is gespecialiseerd in pennystocks en bespreekt in het programma elke keer een kansrijk aandeel dat soms maar enkele dubbeltjes kost. Hij bespreekt samen met Harry de aandelentips die hij de vorige uitzendingen tipte die zijn gestegen in een zeer korte tijd, maar ook bespreekt hij een nieuw goedkoop aandeel van onder een tientje. Om een tipje van de sluier te lichten, dit keer een bedrijf dat onwijs ondergewaardeerd is en waarvan hij verwacht dat de koers met gemak 100% kan gaan stijgen. De analyse van dit aantrekkelijke aandeel dat Rick gaat bespreken is vrijblijvend te downloaden op de site, zodat u kan proeven dat de analyses van hoogwaardige kwaliteit zijn. Alles draait om succesvolle analyses en dat ze dat kunnen is bewezen.

Een jaarabonnement
Abonnees krijgen bij een jaarabonnement niet alleen de uitgebreide analyses, maar ook de actuele updates van de ondernemingen. Daarnaast hebben abonnees 24 uur per dag inzage in de portefeuille aandelenondereentientje.nl waarbij de abonnees niet alleen tips krijgen om een aandeel te kopen, maar ook bericht wanneer er winst genomen kan worden; een minstens zo belangrijk onderdeel bij beleggen. Willen de beleggers de analyse lezen van het aandeel dat Rick bespreekt, dan kan men de analyse gratis downloaden. Wilt u een abonnement nemen waarbij u adviezen en kansrijke tips ontvangt en de actieve portefeuille kunt volgen, dan kan dat voor slechts € 229,00 per jaar.

Meer informatie kunt u vinden op aandelenondereentientje.nl