Video's

Jos Beeres Wijnkoperij

Château Thuerry is een modern wijnhuis afkomstig uit het Zuid-Franse Provence en is eigendom van de heer Croquet. De heer Croquet is een grote bekende in de wijnwereld. Samen met de getalenteerde wijnmaker Olivier Félis zorgt hij voor kwalitatieve topwijnen. Ongeveer 20 jaar geleden heeft het domein flink geïnvesteerd in een ondergrondse wijnkelder. Tot op de dag van vandaag blijft het de moeite waard om deze zelf te bekijken.

De l'Exception rosé, gemaakt van Caladoc en Cabernet Sauvignon, is geroemd om zijn unieke smaak. Na een inweking van 6 uur begint de fermentatie en rijping in nieuwe Frans en Amerikaans eiken vaten voor 7 maanden. Hierdoor ontstaat er een perfect huwelijk tussen fruitigheid en de eikentonen. Kracht, body en de aanhoudende smaak maken deze wijn tot een uniek en originele begeleider van uw maaltijd! Prinses Beatrix verzocht een paar dozen naar Nederland te brengen.

Chateau Thuerry l'Exception Rosé nu van €21,50 voor maar €18,50 per fles. Ook de lichtere variant fris, fruitig met een intens gulle smaak heeft deze week een vriendelijk prijsje: Château Thuerry, Les Abeillons rosé 2021 nu van €12,50 voor maar €9,95 per fles.

Gratis bezorging vanaf 6 flessen
• Op werkdagen bestellen voor 18.00 uur, de volgende dag in huis
• Bij 12 flessen van dezelfde wijnsoort, krijgt u de 12de fles van Jos gratis (met uitzondering van aanbiedingswijnen)
• Bestellen door te bellen en advies op maat via 050 - 313 22 41
• Zending te volgen via track & trace.

Meer informatie kunt u vinden op josbeeres.nl

Kijk voor meer informatie bij Voor u geselecteerd