Video's

VRY van Fintessa

Rozanne Brak bespreekt namens VRY van Fintessa de mogelijkheid voor zelfstandig ondernemers die hun zaak geheel of gedeeltelijk stoppen, om de belaste stakingswinst fiscaal voordelig onder te brengen in een lijfrente. Dit in plaats van ineens afrekenen met de fiscus tegen het toptarief. Deze Stakingslijfrente kan dan langjarig fiscaal vriendelijk belegd worden en daarbij kans op een beter rendement dan jarenlang op rente laten staan. Meer weten over stakingswinst afstorten in een lijfrente? Meld u nog vandaag via de website aan voor ons webinar: “Stakingswinst en lijfrente”!

Verder bespreekt ze de mogelijkheid hoe je bij het met pensioen gaan de uitkerende fase van je lijfrentekapitaal mogelijk in de eerste jaren een hoger bedrag kunt laten uitkeren. Veel mensen vinden het namelijk fijn om de eerste jaren na hun pensioen een hoger inkomen te hebben dan in de latere jaren en daar hebben we bij VRY van Fintessa een hele mooie oplossing voor.

Contact
Heeft u een vraag? Stel die vraag gerust aan VRY en wij geven een onafhankelijk antwoord, geen advies wel duidelijke informatie. Wilt u cliënt worden of wilt u dat het team van VRY van Fintessa meekijkt of uw bestaande polis of (bancaire) lijfrenterekening kan worden overgedragen om te laten beleggen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en stuur een kopie van uw bestaande polis of rekening met uw toelichting.

Meer informatie kunt u vinden op vryvanfintessa.nl