Video's

Pet Service Holding

Harry gaat in gesprek met Ron van Veldhoven de CEO van Pet Service Holding NV. Een Nederlandse onderneming die op de Euronext effectenbeurs genoteerd staat, is toonaangevend is op het gebied van dierverzorging in Nederland. Veel dierenliefhebbers zullen het bedrijf wel kennen van Dierenapotheek.nl en in Duitsland van Drpetcare.de.

Pet Service Holding NV heeft de afgelopen maanden twee Nederlandse bedrijven overgenomen binnen de dierenbranche waarmee de omzet, maar ook de ebitda resultaat omhooggaat. Het bedrijf wil een groeipad via de Euronext in navolging van haar grote voorbeeld Aalberts NV, dat met overname op overname een speler van formaat werd waar beleggers hoge rendementen mee scoorden. Met deze twee overnames is de aanzet gegeven en de CEO zal vertellen welke onderneming dat zijn en wat de synergie en mooie kansen dit kunnen zijn voor de aandeelhouders.

Pet Service Holding NV streeft ernaar zich te onderscheiden door een scala aan diensten samen te brengen en gebruik te maken van de waardevolle ervaring en expertise die inmiddels is opgebouwd. In Nederland leven ruim 2,9 miljoen katten, 1,5 miljoen honden en ruim 2 miljoen konijnen, knaagdieren en reptielen. Er zijn ook tienduizenden ezels en andere hoefdieren. Hierdoor hebben meer dan 4 miljoen huishoudens een of meer dieren waarmee ze een band hebben, die een naam hebben en die zorgvuldig worden verzorgd. In deze markt wil Pet Service Holding NV een onderscheidende rol spelen en een veelheid aan diensten samenbrengen. Pet Service Holding NV blijft gericht op groei door verdere uitbreiding van huidige activiteiten en strategische acquisities.

Om de focus op groei te houden en de overgenomen bedrijven verder te integreren worden er aantrekkelijk converteerbare obligaties geplaatst. Vanaf €25.000,00 tot €1.000.000,00 kunt u al instappen in deze converteerbare obligatie met maar liefst 8 procent rente en de jaarlijkse rente ook nog eens ontvangen per maand! Wilt u inschrijven op deze lening of meer weten? Neem dan gerust contact op.

Meer informatie kunt u vinden op petserviceholding.com