Video's

DGB Group

Commercieel directeur Rob Jansen vertelt over het beursgenoteerde DGB Group, dat is een prominente speler in de markt voor CO₂-emissierechten. Het beheert een indrukwekkende portefeuille van meer dan 60 miljoen CO₂-emissierechten uit wereldwijde projecten die bijdragen aan emissiereductie, biodiversiteit en natuurherstel. Met een team van meer dan 350 medewerkers, kenmerkt DGB zich door een internationaal en doelgericht karakter met een diepe passie voor natuur, platteland, mens en dier.

De sector van CO₂-emissierechten wordt gezien als een gebied met enorm potentieel, met verwachtingen van aanzienlijke marktgroei richting 2030. Met een divers portfolio van 19 projecten en een toenemende vraag naar hoogwaardige CO₂-emissierechten uit natuurprojecten, is DGB Group strategisch goed gepositioneerd om van deze groei te profiteren.

Over de jaren heen hebben Rob Jansen en zijn team met veel Nederlandse en internationale beleggers gesproken. Op basis van deze gesprekken en ervaringen brengt DGB de expertise en lessen samen in het boek "Financiële Wijsheden voor Vermogensbehoud - Lessen uit schade en schande, Ervaring is de beste leermeester". Dit boek dient als een gids voor slim beleggen, met een focus op het behouden en laten groeien van vermogen in een tijd van financiële onzekerheid. Het biedt beleggers inzichten in het vermijden van veelgemaakte beleggingsfouten, het belang van diversificatie, en het strategisch plannen van nalatenschap, allemaal binnen het kader van duurzaam beleggen en bijdragen aan een betere wereld.

Ontvang nu vrijblijvend het boek "Financiële Wijsheden voor Vermogensbehoud" en ontvang meer details en om deel uit te maken van onze groeiende gemeenschap van verantwoorde beleggers.

Meer informatie kunt u vinden op co2beleggen.nl