Video's

Beursgenoten

Geert Schaaij wordt geroemd om zijn parels, waar hij veel reacties op ontvangt. Harry zal in een gesprek met Geert vragen hoe het kan dat zijn onderneming Beursgenoten altijd zo voor de gevestigde orde uit weet te lopen in beleggingsland. Hoe nu verder met de aandelen, hoe nu verder met de beurs en waar liggen de kansen in het nieuwe jaar 2024?

Beursgenoten wil beleggers een voorsprong geven in beleggen en is niet bang om haar mening te geven. Grijze muizen genoeg volgens Schaaij en die passen niet in de wereld van Beursgenoten.

Beursgenoten is een unieke formule. In bestaande, nieuwe of opkomende markten wordt met een kritische blik gezocht naar beleggingen die kansen bieden. Mogelijke bedreigingen verliezen we daarbij niet uit het oog. Nieuwe producten worden beoordeeld en getoetst. Daarnaast ontwikkelt Beursgenoten interessante optiestrategieën die uw rendement kunnen vergroten.

Beursgenoten bestaat uit diverse onderdelen. Zo hebben we een magazine dat vol staat met tips, achtergronden, analyses en strategieën. Op de abonneesite vindt u de ‘Stand van Zaken’, waarbij elke dag de door ons geëvalueerde cijfers van beursfondsen voorzien worden van een nieuw advies. De nieuwsflashes die wij u sturen, hebben al menig keer het nieuws gehaald, omdat Beursgenoten toeslaat wanneer de tijd rijp is. Kortom, neem even tijd voor de site van Beursgenoten om te zien wat wij u als abonnee voor de aantrekkelijke prijs van het abonnement allemaal bieden.

Meer informatie kunt u vinden op beursgenoten.nl