Video's

Ambassador Vermogensbeheer

Suze bezoekt Erik Nugteren op zijn kantoor in Blaricum. Het bedrijf bestaat al 22 jaar, maar werd in 2014 overgenomen. Sinds die tijd is het uitgebouwd van 30 relaties naar ruim 700. Samen nemen ze de beurzen door en ze bespreken enkele aandelen.

Ambassador is een value belegger met circa 500 miljoen euro aan belegd vermogen. Waar ruim 90% van de markt (voornamelijk banken) portefeuilles samenstelt met beleggingsfondsen en trackers (top down benadering), belegt Ambassador hoofdzakelijk in individuele titels op basis van eigen research en volgens de value methodiek (bottom up benadering).

Op de website vindt u het laatste nieuws van Ambassador Vermogensbeheer en kunt u het magazine Puur & Persoonlijk aanvragen. Als u het magazine aanvraagt, blijft u maandelijks op de hoogte van de mutaties in de verschillende mandaten (Value, Dividend en Beursgenoteerd Vastgoed). Geïnteresseerde beleggers zijn voor een afspraak van harte welkom op kantoor. Uiteraard komt Ambassador Vermogensbeheer ook graag naar geïnteresseerde beleggers toe om een verdere toelichting te geven.

Ambassador Vermogensbeheer beschikt al jaren over de hoogste score (5 sterren) van onafhankelijke vergelijkingssites vanwege de transparantie over rendementen, kosten en haar beleggingsbeleid.

Meer informatie kunt u vinden op ambassadorvermogensbeheer.nl