Video's

Fintessa Vermogensbeheer

Martine Hafkamp, eigenaar en algemeen directeur van Fintessa Vermogensbeheer, is al jaren een bekend gezicht in de financiële wereld. Zij verzorgt deze week de beursupdate. Waar liggen de kansen en waarom belegt zij zo graag in de Amerikaanse techgiganten? Ze investeert voor haar cliënten uitdrukkelijk niet in beleggingsfondsen of andere producten met vaak veel (verborgen) kosten, maar juist direct in de aandelen van grote beursgenoteerde ondernemingen waarin dagelijks kan worden gehandeld. Cliënten die het beheer van (een deel van) hun vermogen uit handen geven, willen niet alleen rust, maar moeten er ook op kunnen vertrouwen dat zij, mocht dat nodig zijn, dagelijks over hun geld kunnen beschikken.

Fintessa is uitgegroeid tot een gevestigde naam als één van de meest toonaangevende zelfstandige vermogensbeheerders van ons land. Begin april heeft Fintessa wederom de Cashcow Award voor Beste Vermogensbeheerder gewonnen, een prestatie van formaat en een bewijs van een door de jaren heen consistent beleggingsbeleid. Martine Hafkamp zelf heeft onlangs de Cashcow Award voor Beste Beleggingsexpert gewonnen. Daarnaast is Fintessa opgenomen in de lijst ‘Beste Keuze’ op de beleggerswebsite IEX in de categorie vermogensbeheer. Met haar team van specialisten doet Martine er alles aan om haar cliënten niet alleen in goede, maar ook in soms mindere tijden, hun beleggingsdoelen te laten realiseren. Een juiste combinatie tussen waarde- en groeiaandelen is het recept voor succes. Door een wereldwijde spreiding aan te brengen kunnen niet alleen kansen worden benut maar ook risico’s worden beperkt.

Contact
Wilt u cliënt worden, op de hoogte blijven van het laatste beleggingsnieuws of bijvoorbeeld een onafhankelijke second opinion, neem dan vooral contact op via de website of telefoonnummer 035-5431450.

Meer informatie kunt u vinden op fintessa.nl