Video's

BOTS Capital

Dit weekend schuift Colin Groos, mede-oprichter van BOTS Capital, aan bij Harry om te praten over de revolutionaire veranderingen in de wereld van beleggen. BOTS Capital, een visionair FinTech-bedrijf dat zes jaar geleden begon, heeft het landschap van beleggen getransformeerd door geavanceerde, professionele rendementen toegankelijk te maken voor iedereen.

Veelzijdig
Het bedrijf, dat handelen net zo eenvoudig maakt als het gebruik van Spotify, heeft een app ontwikkeld die niet alleen gebruiksvriendelijk is, maar ook technologisch zeer geavanceerd. BOTS is nu klaar voor grootschalige adoptie. Met een focus op het democratiseren van elite handelsstrategieën, maakt BOTS Capital geavanceerde beleggingsmogelijkheden toegankelijk voor de gewone belegger. Het veelzijdige BOTS Platform integreert de komende jaren een breed scala aan activaklassen zoals aandelen, forex, crypto, fondsen, obligaties en grondstoffen, waardoor het een uniek en divers platform is.

Groei
Met indrukwekkende prestaties zoals een gemiddeld rendement van 15,6% per actieve klant, een expansie naar 37 landen, circa 1 miljoen downloads, en een winstgevend Q4 in 2023 toont BOTS Capital aan dat het klaar is voor exponentiële groei. Het bedrijf heeft een robuuste bruto marge van 72% bereikt, en verwacht te groeien richting een omzet van circa 100 miljoen euro in 2026.

Colin zal de toekomstplannen van BOTS bespreken, en de potentie van een fintech platform als BOTS. Wat is de waarde van een bedrijf dat automatisch een inkomen genereert voor iedereen met een smartphone?

Dit is mogelijk de laatste kans voor particulieren om in te stappen in BOTS. Deelnemen aan dit spannende avontuur kan al vanaf €1.600,-- met een minimale afname van 100 certificaten.

Heeft u hier interesse in? Neem dan snel contact op met Anita Kwakman voor meer informatie: investeren@revenyou.io

Meer informatie kunt u vinden op bots.io/become-a-shareholder