Video's

DGB Group

Bedrijven betalen een prijs voor milieuvervuiling. CO2-reductie is dus nu belangrijker dan ooit. De waarde van CO2-reductie credits is in de afgelopen 5 jaar daarom fors gestegen, zelfs sterker toegenomen dan aandelen, goud, zilver en bitcoin! Beleggen in CO2-reductie heeft voor een erg aantrekkelijk rendement gezorgd.

Het planten van bomen en het beschermen van natuur is dé oplossing voor CO2-reductie. Mensen over de hele wereld worden daarom bewust van de potentie van investeren in natuur, zoals herbebossing en ecologisch herstel, om CO2 vast te leggen en de natuur terug te brengen waar deze niet zonder hulp kan terugkeren. DGB Group houdt zich bezig met het op grote schaal herbebossen van onze planeet en de natuur terug te brengen waar het niet terug kan komen zonder menselijke steun. DGB investeert, beheert en ontwikkelt grootschalige natuurprojecten. Het is een internationaal en doelgericht bedrijf met een passie voor de natuur, het platteland, dieren, mensen en onze omgeving.

Herbebossing, bebossing, bescherming van het regenwoud en regeneratieve landbouwprojecten moeten worden ondersteund en ontwikkeld om het leven op aarde te beschermen. Dit is meer dan alleen een goede doelstelling. Het investeren in natuur kan door de vraag naar CO2-reductie credits ook erg winstgevend zijn. DGB Group geeft een obligatie uit met een looptijd van 3 jaar en een rendement van 8%. Beleggers investeren hiermee in een portefeuille van CO2-reductie projecten. Deelname is al mogelijk vanaf €100.000,--. Graag vertelt CEO Selwyn Duijvestijn in de uitzending meer over de groei van de groep.

Meer informatie kunt u vinden op co2beleggen.nl