Video's

Ambassador Vermogensbeheer

Erik Nugteren neemt met Harry de internationale aandelenbeurzen door. Waar liggen volgens hem de kansen voor 2024? Nugteren is partner en algemeen directeur van Ambassador Vermogensbeheer. Ambassador is een value belegger met circa 500 miljoen euro aan belegd vermogen. Waar ruim 90% van de markt (voornamelijk banken) portefeuilles samenstelt met beleggingsfondsen en trackers (top down benadering), belegt Ambassador hoofdzakelijk in individuele titels op basis van eigen research en volgens de value methodiek (bottom up benadering).

Op de website vindt u het laatste nieuws van Ambassador Vermogensbeheer en kunt u het magazine Puur & Persoonlijk aanvragen. Als u het magazine aanvraagt, blijft u maandelijks op de hoogte van de mutaties in de verschillende mandaten (Value, Dividend en Beursgenoteerd Vastgoed). Geïnteresseerde beleggers zijn voor een afspraak van harte welkom op kantoor in Blaricum. Uiteraard komt Ambassador Vermogensbeheer ook graag naar geïnteresseerde beleggers toe om een verdere toelichting te geven.

Ambassador Vermogensbeheer beschikt al jaren over de hoogste score (5 sterren) van onafhankelijke vergelijkingssites vanwege de transparantie over rendementen, kosten en haar beleggingsbeleid.

Meer informatie kunt u vinden op ambassadorvermogensbeheer.nl