Video's

Aandelen onder een Tientje

Dat je met goedkope aandelen - ook wel Aandelen onder een Tientje genoemd- veel geld kunt verdienen is een bewezen feit en een superleuke sport. Dit fenomeen is inmiddels overgewaaid vanuit Amerika naar Nederland en met succes! Een van de vele voorbeelden van succesvolle voorbeelden is Nvidia die $0,35 stond en nu bijna €500,00 maar ook Microsoft, dat ooit $1,00 noteerde. Beleggers die een paar luttele dollars hierin geïnvesteerd hadden, zijn daarmee rijk geworden. Pennystocks, zoals deze in de VS worden genoemd, zijn razend populair en dat is niet voor niks. In Europa zijn ook veel pennystocks en daar gaat Rick van Zelst Harry van alles over vertellen.

Aandelen onder een Tientje is in Nederland de grootste specialist die deze aandelen analyseert. Het criterium is dat de aandelen lager moeten noteren dan een koers van €10,00. Alles wat daaronder staat, is koren op zijn molen. Een aandeel van een euro kan nooit meer dan een euro dalen, maar wel naar €100,00 stijgen. Rick van Zelst is gespecialiseerd in pennystocks en bespreekt in het programma elke keer een kansrijk aandeel dat soms maar luttele dubbeltjes kost. Rick blikt samen met Harry terug op de succesvolle aandelentip van GoPro die hij de vorige uitzending tipte en fors is gestegen in een zeer korte tijd, maar ook bespreekt hij een nieuw goedkoop aandeel van onder een tientje. Om een tipje van de sluier te lichten, dit keer een bedrijf waarvan de koers slechts op €1,00 staat, en de koers met 100% kan stijgen bij goede berichten!

Een jaarabonnement
Abonnees krijgen bij een jaarabonnement niet alleen de uitgebreide analyses, maar ook de actuele updates van de ondernemingen. Daarnaast hebben abonnees 24 uur per dag inzage in de portefeuille aandelenondereentientje.nl waarbij de abonnees niet alleen tips krijgen om een aandeel te kopen, maar ook bericht wanneer er winst genomen kan worden; een minstens zo belangrijk onderdeel bij beleggen. Willen de beleggers de analyse lezen van het aandeel dat Rick bespreekt, dan kan men de analyse gratis downloaden. Wilt u een abonnement nemen waarbij u adviezen en kansrijke tips ontvangt en de actieve portefeuille kunt volgen, dan kan dat voor slechts € 229,00 per jaar.

Meer informatie kunt u vinden op aandelenondereentientje.nl