Video's

Aberfeld International Vermogensbeheer

Janette Buitenkamp van Aberfeld International Vermogensbeheer bespreekt met Harry de aandelenbeurzen. Met de renteverlagingen in het vooruitzicht, ontstaan er interessante ontwikkelingen. Waar liggen volgens haar de kansen in 2024? Ze vertelt: “Als belegger moet je bedrijven fundamenteel beoordelen en een langetermijnvisie voor ogen hebben.” Een degelijke en goede spreiding over groei-, waarde- en dividendaandelen is de basis voor een gedragen beleggingsbeleid wat leidt tot goede rendementen. Janette heeft bewezen onderscheidend en succesvol te beleggen en stelt haar cliënten op de eerste plaats. Dat doet ze door persoonlijke aandacht te hebben voor wat de cliënt wil, het profiel, maar ook wat verstandig is.
Aberfeld belegt de portefeuilles gespreid over sectoren in gedegen assets, daardoor behouden de klanten met hun beleggingsportefeuille een stuk flexibiliteit om het beoogde rendement te behalen. .

Nieuwsbrief en contact
Wilt u de nieuwsbrief van Aberfeld ontvangen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen die belangrijk zijn voor het beheer van uw vermogen, cliënt worden of een onafhankelijke second opinion aanvragen? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact op.

Meer informatie kunt u vinden op aberfeld.nl