Video's

Jos Beeres Wijnkoperij

Vers van de pers Message in a bottle by STING. Met grote trots delen we het nieuws dat we exclusief importeur zijn geworden van Il Palagio, Toscane. Afgelopen donderdag hadden we de lancering van onze samenwerking in The Grand (Amsterdam), dat smaakt naar meer en daarom voor ons de keuze voor de Wijn van de Week!

Villa Il Palagio is al meer dan 20 jaar het wijn- en vakantiehuis van Sting en zijn vrouw Trudie Styler in Toscane. Het beroemde echtpaar heeft de oude wijngaarden volledig gerestaureerd en biologisch gecertificeerd. Er wordt van druif tot wijn bovendien gewerkt met elementen uit de biodynamie. In de kelder is sinds de oogst 2019 een grote kwaliteitssprong gemaakt onder invloed van Riccardo Cotarella. Hij staat voor een minimalistische vorm van wijn maken, die goed aansluit bij de filosofie van Sting en Trudie om met respect voor de natuur te produceren. Ontdek naast zijn songs ook de wijnen van Sting!

Il Palagio IGT Toscana Message in a Bottle Vermentino 2022: € 13,95 per fles, vanaf 12 flessen € 12,80
Il Palagio IGP Toscana Rosso Message in a Bottle 2022: € 15,95 per fles, vanaf 12 flessen € 14,65
Wijnpakket Message in a bottle (inclusief bedrukte deksel): € 42,50 per wijnpakket
Il Palagio Chianti When We Dance 2022: €12,95 per fles, normaal € 14,95

Wijn bestellen online
Van Amsterdam tot Zwolle, wijn bestelt u gemakkelijk online bij Jos Beeres Wijnkoperij. Jos Beeres bezorgt gratis in de Benelux bij bestelling vanaf zes flessen. Op werkdagen voor 18.00 uur online besteld, wordt de volgende dag geleverd. Tijdens kantooruren bellen met het team van Jos Beeres Wijnkoperij kan uiteraard ook. Het telefoonnummer is 050 – 313 22 41.

Gratis bezorging vanaf 6 flessen
• Op werkdagen bestellen voor 18.00 uur, de volgende dag in huis
• Bij 12 flessen van dezelfde wijnsoort, krijgt u de 12de fles van Jos gratis (m.u.v. aanbiedingswijnen)
• Bestellen door te bellen en advies op maat via 050 - 313 22 41
• Zending te volgen via track & trace

Meer informatie kunt u vinden op josbeeres.nl

Kijk voor meer informatie bij Voor u geselecteerd