Video's

VRY van Fintessa

Valt uw lijfrente vrij? Rozanne Brak bespreekt welke keuzes er zijn als uw lijfrente of banksparen expireert. Bij VRY van Fintessa kunt u fiscaal vriendelijk lijfrentekapitaal laten beleggen met daarbij kans op een beter rendement dan jarenlang op rente laten staan. Dit kan zowel in de opbouwende fase tot aan je pensioen, maar ook na expiratie in de gehele uitkerende fase.

Altijd al meer willen weten over beleggen met een Uitkerende Lijfrente? Meld u nog vandaag aan voor ons Webinar: “Doorbeleggen met uw Uitkerende Lijfrente”! In 30 minuten bent u op de hoogte van de belangrijkste aandachtspunten.
En voor mensen met een pensioentekort die nog willen opbouwen: stort nog voor uiterlijk 31 december 2023 uw mogelijk door de Nieuwe Pensioenwet verhoogde fiscale ruimte! Ook daarvoor kunt u bij VRY van Fintessa terecht.

Contact
Wilt u cliënt worden of wilt u dat het team van VRY van Fintessa meekijkt of uw bestaande polis of lijfrenterekening kan worden overgedragen? Neem dan gerust contact met ons op en stuur een kopie van uw bestaande polis of rekening met uw toelichting.

Meer informatie kunt u vinden op vryvanfintessa.nl