Video's

Jos Beeres Wijnkoperij

De Wijn van de Week is de Negroamaro del Salento Domiziano, Cantine due Palme. Ondertussen hét paradepaardje van wijn-drinkend Nederland: zwoel, zacht en zondoorstoofd. Uit het 'zooltje van de hak van de laars' was de oogst 2022 in kwaliteit en kwantiteit zo overweldigend dat er erg groot ingekocht is. Al meerdere keren verkozen tot Wijn van het Jaar (Proefschrift Wijnconcours) en wij snappen wel waarom. Om met Hubrecht Duijker zijn woorden te spreken: je kunt een oogst pas beoordelen als hij in de fles zit. Harry proeft met Wietze de goede oogst van 2022.

Normaal: € 7,20 per fles
Business Class: € 6,00 per fles

Scheurkalender “Wijntjes van Wietze”
Deze felbegeerde kalender (editie 2024) staat vol leuke wijnweetjes, tips en verhalen van Wietze zelf. Ook Harry komt voor in de kalender met een vrolijke knipoog. 365 dagen zonder te zeuren lekker scheuren…

Los: € 9,60 per kalender
Bij afname 12 flessen Wijn van de Week: gratis

Wijn bestellen online
Van Amsterdam tot Zwolle, wijn bestelt u gemakkelijk online bij Jos Beeres Wijnkoperij. Jos Beeres bezorgt gratis in de Benelux bij bestelling vanaf zes flessen. Op werkdagen voor 18.00 uur online besteld, wordt de volgende dag geleverd. Tijdens kantooruren bellen met het team van Jos Beeres Wijnkoperij kan uiteraard ook. Het telefoonnummer is 050 – 313 22 41.

Gratis bezorging vanaf 6 flessen
• Op werkdagen bestellen voor 18.00 uur, de volgende dag in huis
• Bij 12 flessen van dezelfde wijnsoort, krijgt u de 12de fles van Jos gratis (m.u.v. aanbiedingswijnen)
• Bestellen door te bellen en advies op maat via 050 - 313 22 41
• Zending te volgen via track & trace

Meer informatie kunt u vinden op josbeeres.nl

Kijk voor meer informatie bij Voor u geselecteerd