Video's

Aandelen onder een Tientje

Dat je met goedkope aandelen - ook wel pennystocks genoemd - veel geld kunt verdienen, weet iedere belegger. Een van de vele voorbeelden van succesvolle voorbeelden is Nvidia die $0,35 stond en nu bijna €500,00 maar ook Microsoft, dat ooit $1,00 noteerde. Beleggers die een paar luttele dollars hierin geïnvesteerd hadden, zijn daarmee rijk geworden. Pennystocks, zoals deze in de VS worden genoemd, zijn razend populair en dat is niet voor niks.

Aandelenondereentientje.nl is in Nederland de grootste specialist die deze aandelen analyseert. Het criterium is dat de aandelen lager moeten noteren dan een koers van €10,00. Alles wat daaronder staat, is koren op zijn molen. Een aandeel van een euro kan nooit meer dan een euro dalen, maar wel naar €100,00 stijgen. Rick van Zelst is gespecialiseerd in pennystocks en bespreekt in het programma elke keer een kansrijk aandeel dat soms maar luttele dubbeltjes kost. Rick blikt samen met Harry terug op de succesvolle aandelentip van BAM die hij de vorige uitzending tipte, maar ook bespreekt hij een nieuw goedkoop aandeeltje van onder een tientje. Om een tipje van de sluier te lichten, dit keer een bedrijf waarvan de koers slechts op $ 2,50 staat, terwijl de koers een aantal jaren geleden nog op $100,00 noteerde!

Wie het kleine niet eert is het grote niet weert
Aandelenondereentientje.nl is een leuke afwisseling binnen de beleggingsportefeuille en houdt beleggers scherp. Een aandeel van een kwartje stijgt sneller bij goede resultaten dan een aandeel van € 100,00; een logica die simpel te verklaren is. Kleine beleggers en studenten vinden dit geweldig, maar ook zien we dat welgestelde beleggers het concept omarmen. Iedereen is immers klein begonnen! Om een voorsprong te krijgen maakt het team gebruik van elke gelegenheid om inzicht te krijgen van insiders in de industrie en het bedrijfsmanagement. Ze passen de eagle-eye methode toe; fundamentele analyses, management-evaluaties en uitgebreid onderzoek om snelgroeiende aandelen onder een tientje op de radar te krijgen.

Een jaarabonnement
Abonnees krijgen bij een jaarabonnement niet alleen de uitgebreide analyses, maar ook de actuele updates van de ondernemingen. Daarnaast hebben abonnees 24 uur per dag inzage in de portefeuille aandelenondereentientje.nl waarbij de abonnees niet alleen tips krijgen om een aandeel te kopen, maar ook bericht wanneer er winst genomen kan worden; een minstens zo belangrijk onderdeel bij beleggen. Business Class-kijkers kunnen een abonnement nemen op Aandelenondereentientje waarbij ze de rest van 2023 en het hele jaar 2024 advies en tips ontvangen voor de prijs van maar 12 maanden dus voor slechts € 229,00.

Meer informatie kunt u vinden op aandelenondereentientje.nl