Video's

Yelza

Robert Wolters (CEO) vertelt over de sterk toenemende vraag naar beleggen. Beleggen is populairder dan ooit. Alleen al in de afgelopen 6 jaar is het aantal beleggers verdubbeld. Er zijn in Nederland niet veel online brokers over. Alex werd overgenomen door BinckBank en die werd recent weer overgekomen door Saxo Bank. Degiro is inmiddels overgenomen door het Duitse beursgenoteerde Flatex.

Yelza gaat als fintech broker een grote rol spelen in het vormgeven van de digitalisering van de financiële sector. Yelza gaat de financiële wereld opschudden, handelen wordt net zo gemakkelijk als het gebruik van Facebook. Yelza werkt aan vlotte toegang via een app en een platform tot alle financiële markten, zoals indexen, valuta, aandelen, opties of fondsen; noem maar op.

Zelf beleggen, gebruikmaken van tradingtools en professionele ondersteuning: het kan allemaal op één platform. Yelza biedt een compleet aanbod financiële instrumenten op één platform.

Alles in èèn App
Hoe mooi zou het niet zijn, als je met 1 App of website in de toekomst al je beleggingen kan regelen?

  • Met 1 App traden op meer dan 150 markten in aandelen, opties, futures etc
  • Met 1 App inspelen op zowel stijgingen als dalingen van de financiële markten
  • Met 1 App traden via tradingtools

Aandelencertificaten Yelza
Yelza biedt een unieke kans om mee te groeien. Om explosief te groeien komt er een kapitaalinjectie van 4,99 miljoen. Een kapitaalinjectie maakt een versnelde groei mogelijk. Dit kapitaal zal direct gebruikt worden voor de groei en uitrol in de rest van Europa. Bovendien koestert Yelza een beursnotering. Met een potentiële beursnotering op termijn, zal dat een enorm boost aan de omzet en prijs van de aandelen certificaten kunnen geven. De prijs van één certificaat is € 8,00 en u kunt deelnemen vanaf 100 stuks, dus vanaf een bedrag van € 800,00. U ontvangt 5% dividend per jaar en profiteert van de eventuele prijsstijging van het aandelencertificaat.

Meer informatie kunt u vinden op yelza.com/investeerders