Video's

By John

Onze beauty-expert John Kooijman presenteert wegens succes de SkinNova SC Cellular Mousse van het Zwitserse huidverzorgingsmerk Juvena. Hij kreeg er zoveel positieve reacties over dat hij deze beautymousse nogmaals meeneemt. De mousse is voor zowel vrouwen als mannen met elke type huid. Je gebruikt een bolletje schuim in de ochtend en de avond en dept het op je gezicht. Het is ook te gebruiken als masker. De beautymousse maakt de huid egaal, strak en vult lijntjes en rimpels op. De huid krijgt een hydratatie boost en ziet er direct voller en gladder uit, en wordt van binnenuit verstevigd. Na de mousse kan de volgende werkzame stoffen van je dag en nacht verzorging weer optimaal opgenomen worden. Als je het eenmaal gebruikt kan je niet meer zonder.

Voor de kijkers van Business Class kost dit wonderproduct €75,00 (100 ml), en dan krijgt u er een Radiance Eye Care Spray van Juvena ter waarde van €59,50 cadeau.

John Kooijman heeft al meer dan 25 jaar ervaring in de schoonheidsbranche. In de Privé heeft hij een rubriek waar hij als beauty-expert zijn favoriete producten tipt. Sinds 6 jaar is zijn Boutique & Salon By John gevestigd in het bekende Arsenaal in Naarden. Hij verkoopt er exclusieve merken op het gebied van huidverzorging en parfum.

Meer informatie kunt u vinden op byjohn.nl/

Kijk voor meer informatie bij Voor u geselecteerd