Video's

Jos Beeres Wijnkoperij

Het wijnmakersechtpaar Pierre en Béatrice Ardoin bewijst al tientallen jaren dat goede bordeaux zeer betaalbaar kan zijn. Deze prachtige rode bordeaux van Château Cap Saint-Martin wordt gemaakt van druiven van oude merlotwijnstokken.
Tot nu toe was er echter nog geen wijn in zijn assortiment die uitsluitend van deze druif is gemaakt. Wij vroegen hem dat als experiment wel te doen en zijn meest rijpe druiven te selecteren. Bovendien wilden we er een luxe cuvée van maken door de wijn langer op eikenhouten fusten te laten rijpen. De wereldberoemde Petrus (Pomerol) gemaakt van 100% merlot is inspirerend geweest voor het maken van dit “Petruusje”.

Hij is er weer: onze geliefde Bordeauxspecial! Behalve enkele grote favorieten van onder meer Cap Saint Martin, Lassalle en Gaillard, treft u in de selectie ook twee nieuwe trouvailles van bijzonder hoog niveau: een gerijpte bijna Saint-Émilion van niemand minder dan Denis Durantou en een indrukwekkende Saint-Estèphe van de eigenaren van 2e Cru Classé Château Montrose. Kortom, dit is het moment om Bordeaux te kopen.

TIP: Perfect bij Bordeaux, Riedel Vinum Cabernet- Merlot glazen. Nu met gratis poleerdoek!

Wijn van de week: Château Cap Saint-Martin Blaye Côtes de Bordeaux Cuvée Prestige Merlot 2018 voor maar €10,95 per fles (normaal €12,95).
Wijnpakket Bordeaux nu voor €119,00 (normaal €140,30).
Riedel Vinum Cabernet-Merlot glazen met gratis poleerdoek nu voor €39,90.

Wijn bestellen online
Van Amsterdam tot Zwolle, wijn bestelt u gemakkelijk online bij Jos Beeres Wijnkoperij. Jos Beeres bezorgt gratis in de Benelux bij bestelling vanaf zes flessen. Op werkdagen voor 18.00 uur online besteld, wordt de volgende dag geleverd. Tijdens kantooruren bellen met het team van Jos Beeres Wijnkoperij kan uiteraard ook. Het telefoonnummer is 050 – 313 22 41.

Gratis bezorging vanaf 6 flessen
• Op werkdagen bestellen voor 18.00 uur, de volgende dag in huis
• Bij 12 flessen van dezelfde wijnsoort, krijgt u de 12de fles van Jos gratis (met uitzondering van aanbiedingswijnen)
• Bestellen door te bellen en advies op maat via 050 - 313 22 41
• Zending te volgen via track & trace

Meer informatie kunt u vinden op josbeeres.nl

Kijk voor meer informatie bij Voor u geselecteerd