Video's

Yelza

Dit is een van dé laatste kansen om te investeren in Yelza. Suze bezocht het kantoor in Amsterdam van de innovatieve fintech-broker. Ze maakte kennis met het team achter dit energieke bedrijf. In de video komen verschillende departementen aan het woord. General manager Robert Wolters geeft uitleg over de emissie die bijna is volgetekend.
Simeon Hoefnagels vertelt waarom het handelen op de financiële markten door middel van trading apps de toekomst heeft en laat de werking van de App zien. Door middel van de Yelza App en het platform van Yelza wordt het mogelijk om op meer dan 150 financiële markten verspreid over de gehele wereld te handelen.

Alles in één App
Hoe mooi zou het niet zijn, als je in de toekomst met één App of website al je beleggingen kunt regelen?
• Met 1 App traden op meer dan 150 markten in aandelen, opties, futures etc;
• Met 1 App vermogensbeheer activeren;
• Met 1 App inspelen op zowel stijgingen als dalingen van de financiële markten;
• Met 1 App traden via tradingtools en professionele ondersteuning.
Robert geeft uitleg over de aandelenemissie in Yelza en de beursgang. Om explosief te groeien is er nu een kapitaalinjectie van 4,99 miljoen euro, deze is nu bijna vol. Dit kapitaal zal direct gebruikt worden voor de groei door middel van een of meerdere overnames en een uitrol in de rest van Europa. De eerste overname heeft al plaatsgevonden. Dit geeft u direct de zekerheid van een flinke omzetgroei.

Aandelencertificaten Yelza
Yelza biedt u een unieke kans om mee te groeien. Als fintech broker is Yelza onbeperkt schaalbaar. Bovendien koestert Yelza een beursnotering. Een potentiële beursnotering bij Bondex in 2023 kan een boost aan de omzet en prijs van de aandelencertificaten geven. De prijs van één certificaat is € 8,00 en u kunt deelnemen vanaf 100 stuks, dus vanaf een bedrag van € 800,00. U ontvangt 5% dividend per jaar en profiteert van de eventuele prijsstijging van het aandelencertificaat.

Meer informatie kunt u vinden op yelza.com/investeerders