Video's

Jos Beeres Wijnkoperij

Voor de Fermentado en Barrica van het Spaanse Castelo de Medina selecteert wijnmaakster Sara Ramon de beste kwaliteit verdejo uit haar topwijngaarden in Rueda. Voor extra geur- en smaakexpressie voegt ze een snufje sauvignon blanc toe. Vervolgens vergist en rijpt de assemblage zes maanden in nieuwe, kleine eikenhouten vaten.

De geur is enorm verleidelijk en intens, met tonen van tropisch fruit, anijs, vanille en toast. Ook de smaak is indrukwekkend: vol, krachtig en complex. Een voortreffelijk glas om zo te drinken, of bijvoorbeeld te serveren bij gegrilde kip, tonijn en romige pasta. Een absolute must voor liefhebbers van volle witte wijn met een verfijnde houtdosage.

Castelo de Medina Fermentado en Barrica Verdejo normaal €15,60 nu voor maar €13,95 per fles.

Wijn bestellen online
Van Amsterdam tot Zwolle, wijn bestelt u gemakkelijk online bij Jos Beeres Wijnkoperij. Jos Beeres bezorgt gratis in de Benelux bij bestelling vanaf zes flessen. Op werkdagen voor 18.00 uur online besteld, wordt de volgende dag geleverd. Tijdens kantooruren bellen met het team van Jos Beeres Wijnkoperij kan uiteraard ook. Het telefoonnummer is 050 – 313 22 41.

Gratis bezorging vanaf 6 flessen
• Op werkdagen bestellen voor 18.00 uur, de volgende dag in huis
• Bij 12 flessen van dezelfde wijnsoort, krijgt u de 12de fles van Jos gratis (m.u.v. aanbiedingswijnen)
• Bestellen door te bellen en advies op maat via 050 - 313 22 41
• Zending te volgen via track & trace

Meer informatie kunt u vinden op josbeeres.nl

Kijk voor meer informatie bij Voor u geselecteerd