Video's

BlockchainTraders

BlockchainTraders is opgericht door Michiel van der Steeg en Justin Kool. Justin kocht zijn eerste Bitcoin in 2014. In 2017 hebben Justin en Michiel samen veel cryptocurrency ervaring opgedaan. Zij hebben in dit jaar de markt met meer dan 30% outperformed en startten met hun cryptocurrency opbrengsten BlockchainTraders.

De opkomst van Bitcoin en de daaropvolgende blockchaintechnologieën veranderen in toenemende mate de processen van wereldwijde handel, gegevensbeveiliging, ketenbeheer en contractverwerking. BlockchainTraders beheert investeringsfondsen die beleggen in cryptocurrencies. Met een combinatie van blockchainexpertise en actief beheerde beleggingsportefeuilles van cryptocurrencies biedt BlockchainTraders beleggers nu een kans om hoge rendementen op deze revolutionaire technologieën te behalen.

Doordat BlockchainTraders uw beleggingen zoveel mogelijk spreidt, kan het de investeringsrisico’s beperken en optimaal inspelen op trends en ontwikkelingen. BlockchainTraders is geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM).

Meer informatie kunt u vinden op blockchaintraders.nl