Video's

Aandelen onder een Tientje

Dat je met pennystocks veel vermogen kunt verdienen weet iedere belegger. Denk alleen maar aan diegene die een paar luttele dollars geïnvesteerd had in aandelen van Microsoft, die kunnen nu kopen wat ze willen. Rick van Zelst koopt en analyseert alleen maar aandelen die lager noteren in koers dan €10,00. Een aandeel van een euro kan immers ook maar een euro dalen, maar onbeperkt stijgen.

Rick geeft de kijkers in elke uitzending een aantrekkelijke tip van een aandeel onder een tientje waarbij hij uitlegt waarom je daar naar zijn mening enorme winsten mee kunt maken. Hij geeft de kijkers de gelegenheid om de complete analyse van zijn tip gratis te downloaden. Silicongas wordt vooral gebruikt voor zonne-energie en daar is veel vraag naar. Rick heeft een aandeel die maar €2,00 kost en op dit moment bezig is om fabrieken op te starten. Dat niet alleen, waarom stapt een groot bedrijf plots in dit bedrijf en heeft ruim 16% van de aandelen gekocht? In deze uitzending geeft hij antwoord op deze vragen en waarom hij dit aandeel in zijn portefeuille heeft gekocht die leden een op een kunnen volgen.

Leuke afwisseling
Aandelen onder een tientje, ook wel pennystocks genoemd, zijn een leuke afwisseling binnen beleggingsportefeuilles en houden beleggers scherp. Een aandeel van een kwartje stijgt sneller bij goede resultaten dan een aandeel van €100,00; een logica die simpel te verklaren is. Kleine beleggers en studenten vinden dit geweldig, maar ook zien we dat welgestelde beleggers het concept omarmen. Om een voorsprong te krijgen maakt het team gebruik van elke gelegenheid om inzicht te krijgen van insiders in de industrie en het bedrijfsmanagement. Ze passen de eagle-eye methode toe; fundamentele analyses, management-evaluaties en uitgebreid onderzoek om snelgroeiende aandelen onder een tientje op de radar te krijgen. Een aandeel van een euro kan immers ook maar een euro dalen, maar onbeperkt stijgen. Inmiddels zijn de successen te tellen, want de aandelenportefeuille die abonnees 24/7 kunnen volgen staat vet in de winst. Klik hier voor de aanbieding!

Een jaarabonnement
Een jaarabonnement kost slechts €229,00. Maar wie nu lid wordt, krijgt dit jaar 2022 en volgend jaar 2023 voor de prijs van een jaarabonnement. Abonnees krijgen daarvoor niet alleen de uitgebreide analyses, maar ook de actuele updates van de ondernemingen heet van de naald. Daarnaast 24 uur per dag inzage in de portefeuille en wil aandelenondereentientje.nl een door haar geadviseerd aandeel verkopen ook dan ontvangt u een bericht, want winstnemen is een minstens zo belangrijk onderdeel bij beleggen. Het gaat om de winst en om de prijs van het abonnement hoeft u het niet te laten, die is bij een juiste tip zo terug verdiend!

Meer informatie kunt u vinden op aandelenondereentientje.nl/