Video's

Yelza

Dit is een van dé laatste kansen om te investeren in een innovatieve fintech-broker met een potentieel rendement van 85% per jaar. Weinig producten hebben een potentieel bereik van miljoenen gebruikers. De emissie is bijna volgetekend.
De bekende belegger Han Vermeulen vertelt waarom het handelen op de financiële markten door middel van trading apps de toekomst heeft. Yelza gaat de financiële wereld opschudden. Handelen wordt net zo gemakkelijk als het gebruik van Facebook. Door middel van de Yelza App en het platform van Yelza wordt het mogelijk om op meer dan 150 financiële markten verspreid over de gehele wereld te handelen. Zelf beleggen, vermogensbeheer en traden via algoritmes: het kan allemaal via Yelza.

Alles in één App
Hoe mooi zou het niet zijn, als je met één App of website al je beleggingen kunt regelen?
• Met 1 App traden op meer dan 150 markten in aandelen, opties, futures etc;
• Met 1 App vermogensbeheer activeren;
• Met 1 App inspelen op zowel stijgingen als dalingen van de financiële markten;
• Met 1 App traden via tradingtools en professionele ondersteuning.
Han geeft uitleg over de aandelenemissie in Yelza. Om explosief te groeien is er nu een kapitaalinjectie van 4,99 miljoen euro, deze is nu bijna vol. Dit kapitaal zal direct gebruikt worden voor de groei door middel van een of meerdere overnames en een uitrol in de rest van Europa. De eerste overname heeft al plaatsgevonden. Dit geeft u direct de zekerheid van een flinke omzetgroei.

Aandelencertificaten Yelza
Yelza biedt u een unieke kans om mee te groeien. Als fintech broker is Yelza onbeperkt schaalbaar. Bovendien koestert Yelza een beursnotering. Een potentiële beursnotering in 2023 kan een enorme boost aan de omzet en prijs van de aandelencertificaten kunnen geven. De prijs van één certificaat is € 8,00 en u kunt deelnemen vanaf 100 stuks, dus vanaf een bedrag van € 800,00. U ontvangt 5% dividend per jaar en profiteert van de eventuele prijsstijging van het aandelencertificaat.

Meer informatie kunt u vinden op yelza.com/investeerders