Video's

Jos Beeres Wijnkoperij

Één van de meest bijzondere projecten waar we ooit aan hebben mogen werken zijn de wijnen van Sint Catharindal, hemelse wijnen van Nederlandse bodem (Oosterhout). Niet alleen de afkomst is bijzonder. In samenwerking met oenoloog Gerhard Horstink wordt deze wijn gemaakt door de zusters van Sint Catharinadal. Met de oogst van 2022 maken we een ongekende frisse, sappige en royale start.

De zusters van Sint Catharinadal hebben hun akkers eeuwenlang gebruikt voor het weiden van de koeien en het verbouwen van onder andere maïs. Nu is de grond geschikt gemaakt voor wijnbouw. Een wijngaard verbonden aan het klooster, een prachtige Bijbelse metafoor; “Ik ben de Wijnstok, Mijn Vader de Wijngaardenier”!

Bestel nu deze smaakvolle Sint Catharinadal “Norbertus” wit, oogst 2022 (blend van pinot gris, pinot blanc en auxerrois) voor de introductieprijs van € 14,95 (normaal € 16,95), franco geleverd!

Wijn bestellen online
Van Amsterdam tot Zwolle, wijn bestelt u gemakkelijk online bij Jos Beeres Wijnkoperij. Jos Beeres bezorgt gratis in de Benelux bij bestelling vanaf zes flessen. Op werkdagen voor 18.00 uur online besteld, wordt de volgende dag geleverd. Tijdens kantooruren bellen met het team van Jos Beeres Wijnkoperij kan uiteraard ook. Het telefoonnummer is 050 – 313 22 41.

Gratis bezorging vanaf 6 flessen
• Op werkdagen bestellen voor 18.00 uur, de volgende dag in huis
• Bij 12 flessen van dezelfde wijnsoort, krijgt u de 12de fles van Jos gratis (m.u.v. aanbiedingswijnen)
• Bestellen door te bellen en advies op maat via 050 - 313 22 41
• Zending te volgen via track & trace

Meer informatie kunt u vinden op josbeeres.nl

Kijk voor meer informatie bij Voor u geselecteerd