Video's

VRY van Fintessa

Bij VRY van Fintessa wordt de mogelijkheid geboden om lijfrentekapitaal te laten beleggen met daarbij kans op een beter rendement dan op rente vastzetten. Dit kan zowel in de opbouwende fase tot de AOW-leeftijd als ook in de gehele uitkerende fase vanaf AOW-leeftijd tot het einde van de looptijd waarin de lijfrente-uitkeringen plaatsvinden.

Rozanne Brak bespreekt mogelijkheden voor ondernemers en particulieren betreffende dit individueel aanvullend pensioen voor de eigen Oude Dag. Dit kan bijvoorbeeld interessant zijn voor ondernemers die geen fiscaal vriendelijk pensioen meer in het eigen bedrijf kunnen opbouwen of die een stakingswinst voor 1 juli 2023 moeten afrekenen met de fiscus. Maar ook deze uitzending aandacht voor “een vreemde eend in de bijt”, namelijk StamrechtBeleggen voor een stamrechtkapitaal vanuit vroegere ontslagvergoeding.

Contact
Wilt u cliënt worden of wilt u dat het team van VRY van Fintessa meekijkt of uw bestaande polis of bestaande lijfrenterekening of het kapitaal in de bestaande Stamrecht BV kan worden overgedragen? Neem dan gerust contact op en stuur een kopie van uw bestaande polis of rekening of jaarcijfers met uw toelichting.

Meer informatie kunt u vinden op vryvanfintessa.nl