Video's

Aberfeld International Vermogensbeheer

Janette Buitenkamp geeft haar visie over de ontwikkelingen op de beurs en vertelt wat de invloed is van de rentestijgingen. Ook kwamen er veel eerste kwartaalcijfers van bedrijven die belangrijk zijn voor de koers van de aandelen en toekomstige dividenden. Als belegger kunt u de rust bewaren door bedrijven fundamenteel te beoordelen en een lange termijnvisie voor ogen te hebben. Janette is voor veel mensen een baken als het gaat om vermogensbeheer. Aberfeld International vermogensbeheer een toonaangevende vermogensbeheerder waar Janette als senior partner cliënten helpt om tot een gedragen rendement te komen ieder naar zijn eigen persoonlijk profiel. Janette vindt persoonlijke aandacht voor de klanten één van de belangrijkste gegevens binnen vermogensbeheer. Haar kernwoorden zijn rust en rendement.

Aberfeld International Vermogensbeheer is een rentemeester voor cliënten om tot een gedragen rendement te komen waarbij het persoonlijk profiel van de cliënten centraal staat. Aberfeld belegt de portefeuilles in aandelen gespreid over sectoren in gedegen assets, daardoor behouden de klanten met hun beleggingsportefeuille een stuk flexibiliteit en beogen daarmee een goed rendement.

De nieuwsbrief die u gratis kun downloaden op de site geeft een inzicht hoe verantwoord Aberfeld investeert. Wilt u voor het beheer van uw vermogen in vrijblijvend gesprek met Janette voor een onafhankelijke second opinion van uw huidige portefeuille of de ons en outs bespreken wanneer u cliënt zou willen worden, dan maakt ze graag een afspraak. Dat kan op een van onze kantoren in Nederland. Neemt u dan vrijblijvend contact op per telefoon. Maar ook een mailtje naar info@Aberfeld.nl met uw nummer is genoeg, dan bellen wij u!

Meer informatie kunt u vinden op aberfeld.nl