Video's

Fintessa Vermogensbeheer

Suze bezoekt Martine Hafkamp op kantoor in Baarn. Samen bespreken ze de beurzen. Martine is de eigenaar en algemeen directeur van Fintessa Vermogensbeheer en is al jaren een bekend gezicht in de financiële wereld.
Fintessa is uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende zelfstandige vermogensbeheerders en staat niet voor niets bovenaan in de lijst ‘Beste Keuze’ op de beleggerswebsite IEX in de categorie vermogensbeheer. Met een door de jaren heen consistent beleggingsbeleid zorgt zij er met haar team van specialisten voor dat de portefeuilles van haar cliënten niet alleen in goede, maar ook in soms minder goede tijden, hun beleggingsdoelstellingen realiseren. Een goede combinatie tussen waarde- en groeiaandelen is het recept voor succes. Door een wereldwijde spreiding aan te brengen kunnen niet alleen kansen worden benut maar ook risico’s worden beperkt. Alles waar zij voor haar cliënten in belegt is beursgenoteerd en dagelijks verhandelbaar.

Contact
Wilt u cliënt worden, op de hoogte blijven van het laatste nieuws of bijvoorbeeld een onafhankelijke second opinion, neem dan vooral contact op.

Meer informatie kunt u vinden op fintessa.nl/