Video's

By John

Onze beauty-expert John Kooijman presenteert de beste bruin zonder zon van het merk That’so. Hij heeft er eentje voor het gezicht (On the Go Dark) en eentje voor mooie benen (Glam Body Mousse Dark). Ze ruiken lekker, geven een mooie egale, bruine kleur en vlekken niet. De producten verzorgen bovendien de huid door toevoeging van onder andere Aloë Vera en Matrixyl dat sterk anti-verouderend werkt.

Voor kijkers van Business Class heeft hij een mooie aanbieding: de That’so Tanning Set bestaande uit de mousse, de spray, en een handschoen van €87,00 voor €65,00. Daar krijg je een refreshing water van That’so bij cadeau. Die zorgt voor een mooie glow, versnelt het bruiningsproces en geeft bovendien een mooie glitter.

John Kooijman heeft al meer dan 30 jaar ervaring in de schoonheidsbranche. In de Privé heeft hij een rubriek waar hij als beauty-expert zijn favoriete producten tipt. Sinds 7 jaar is zijn Boutique & Salon By John gevestigd in het bekende Arsenaal in Naarden. Hij verkoopt er exclusieve merken op het gebied van huidverzorging en parfum.

Meer informatie kunt u vinden op byjohn.nl/

Kijk voor meer informatie bij Voor u geselecteerd