Video's

Aandelen onder een Tientje

Dat je met goedkope aandelen - ook wel pennystocks genoemd - veel geld kunt verdienen, weet iedere belegger. Een van de vele voorbeelden van succesvolle voorbeelden is Microsoft, dat ooit $1 noteerde. Beleggers die een paar luttele dollars hierin geïnvesteerd hadden, zijn daarmee rijk geworden. Pennystocks, zoals deze in de VS worden genoemd, zijn razend populair en dat is niet voor niks.

Aandelenondereentientje.nl is in Nederland de grootste specialist die deze aandelen analyseert. Het criterium is dat de aandelen lager moeten noteren dan een koers van € 10,00. Alles wat daaronder staat, is koren op zijn molen. Een aandeel van een euro kan nooit meer dan een euro dalen, maar wel naar € 100,00 euro stijgen. Rick van Zelst is gespecialiseerd in pennystocks en bespreekt in het programma elke keer een kansrijk aandeel dat soms maar luttele dubbeltjes kost. Rick besprak in de vorige uitzending een aandeel dat hard is gestegen. Met Harry blikt hij even terug, maar ook bespreekt hij een nieuw goedkoop aandeeltje van onder een tientje. Om een tipje van de sluier te lichten, dit keer een Belgisch bedrijf waarvan de koers met gemak 40% tot 60% kan gaan stijgen.

Wie het kleine niet eert
Aandelenondereentientje.nl is een leuke afwisseling binnen de beleggingsportefeuille en houdt beleggers scherp. Een aandeel van een kwartje stijgt sneller bij goede resultaten dan een aandeel van € 100,00; een logica die simpel te verklaren is. Kleine beleggers en studenten vinden dit geweldig, maar ook zien we dat welgestelde beleggers het concept omarmen. Iedereen is immers klein begonnen! Om een voorsprong te krijgen maakt het team gebruik van elke gelegenheid om inzicht te krijgen van insiders in de industrie en het bedrijfsmanagement. Ze passen de eagle-eye methode toe; fundamentele analyses, management-evaluaties en uitgebreid onderzoek om snelgroeiende aandelen onder een tientje op de radar te krijgen. Inmiddels zijn de successen te tellen, want de aandelenportefeuille die abonnees 24/7 kunnen volgen, staat ruimschoots in de winst.

Een jaarabonnement
Abonnees krijgen bij een jaarabonnement niet alleen de uitgebreide analyses, maar ook de actuele updates van de ondernemingen. Daarnaast hebben abonnees 24 uur per dag inzage in de portefeuille aandelenondereentientje.nl waarbij de abonnees niet alleen tips krijgen om een aandeel te kopen, maar ook bericht wanneer er winst genomen kan worden; een minstens zo belangrijk onderdeel bij beleggen. Exclusief voor de Business Class kijkers heeft Aandelenondereentientje een unieke paasaanbieding. Een jaarabonnement van €229 voor €199.

Meer informatie kunt u vinden op aandelenondereentientje.nl