Video's

Pearl Capital

Nadam Schmidt is Gecertificeerd Financieel Planner en Financial Advisor bij Pearl Capital. In de uitzending bespreekt Nadam samen met Harry de verschillende investeringsmogelijkheden die Pearl Capital haar klanten biedt. Nadam en Harry gaan hierbij uitgebreid in op de rendementen en zekerheden die investeerders in Pearl Capital tegemoet kunnen zien.

Pearl Capital biedt haar investeerders (die zowel in privé als zakelijk kunnen deelnemen) een aantrekkelijke combinatie van rendement én zekerheid. Door te investeren in commerciële hypothecaire kredieten met vastgoed als onderpand kunnen investeerders met een minimum inleg van € 100.000,-- rekenen op een jaarlijks rendement van 6%, met ieder kwartaal een uitbetaling van het rendement.
Door de verkrijging van de 1e hypotheekrechten op het gefinancierde vastgoed en een conservatieve ‘loan-to-value’ weet Pearl Capital zich verzekerd dat haar leningnemers hun verplichtingen nakomen. Door deze zekerheden biedt Pearl Capital u steeds het vertrouwen en dat zij zowel de rendementen als de hoofdsom aan haar investeerders zal voldoen.

Contact
Wilt u ook een aantrekkelijk rendement verdienen, met de zekerheid van vastgoed als onderpand? Neem dan gerust contact op.

Meer informatie kunt u vinden op pearl-capital.nl