Video's

Aberfeld International Vermogensbeheer

Janette Buitenkamp is vermogensbeheerder en deelt haar visie over de ontwikkelingen op de beurs. Zij merkt de angst en emotie bij de beleggers als gevolg van de problemen bij de banken en verzekeraars, maar ze wil beleggers wijzen op de lichtpunten waar ze zich op kunnen richten. Janette zal daarnaast een aantal interessante aandelen met Harry bespreken. Ze benadrukt dat je als belegger de rust kunt bewaren door bedrijven fundamenteel te beoordelen en een langetermijnvisie voor ogen te hebben. Want juist in tijden van onrust op de beurs ontstaan er ook attractieve aandelen die een gouden belegging kunnen zijn. Ze zal de visie van Aberfeld International verder uiteenzetten om tot een gedragen rendement te komen, waarbij het eigen persoonlijk profiel centraal staat.

Aberfeld International Vermogensbeheer is een rentemeester voor cliƫnten. Aberfeld belegt de portefeuilles in aandelen gespreid over sectoren in gedegen assets, daardoor behouden de klanten met hun beleggingsportefeuille een stuk flexibiliteit en beogen daarmee een goed rendement. Doel van Janette is om cliƫnten inkomen uit het vermogen te geven of de waardevermindering van het vermogen te stutten.

Nieuwsbrief en contact
Wilt u de nieuwsbrief van Aberfeld ontvangen om op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op de beurs die belangrijk zijn voor het beheer van uw vermogen of een onafhankelijke second opinion aanvragen? Dat kan. Ook voor een persoonlijk gesprek met Janette Buitenkamp kunt u gerust vrijblijvend contact opnemen.

Meer informatie kunt u vinden op www.aberfeld.nl