Video's

Romex Investments

Romex Investments bestaat alweer 15 jaar en is dé projectontwikkelaar van luxe vakantiewoningen in de Alpenlanden (Oostenrijk, Zwitserland en Frankrijk). Zij presenteerden een van haar eerste Oostenrijkse projecten al in 2010 in Business Class. Inmiddels heeft Romex ruim 200 luxe vakantiewoningen ontwikkeld, gebouwd en op de markt gezet met een marktwaarde van maar liefst 75 miljoen! Met de eigen verhuurorganisatie Romex Restate hebben zij meer dan 1.000 bedden in hun verhuurportfolio.

De exclusieve, luxe Romex vakantiewoningen vindt u in de Oostenrijkse en Franse Alpen in bekende skioorden als Gerlos, Kaprun – Zell am See, Westendorf, Wildschönau en Les Portes du Soleil.

Directeur-Eigenaar Paul de Römph komt zondag wederom bij Harry aan tafel om te vertellen over alle nieuwe Romex plannen en projecten voor de komende jaren. Zo heeft Romex een bestaand hotel aangekocht in het centrum van Westendorf, dat wordt geüpgraded naar een 4-sterren PLUS hotel. Ook worden er nog ca. 15 appartementen in het hotel gecreëerd, die nog dit jaar in de verkoop zullen komen.

Voor de vele nieuwe plannen heeft Romex meer kapitaal nodig, dat men middels het nieuwe ROMEX Investeringsfonds wil aantrekken. Harry zal Paul vragen alle details hierover toe te lichten. De prospectus van het fonds kan via de website van Romex worden opgevraagd.

Meer informatie kunt u vinden op romex-investments.nl