Video's

Fintessa Vermogensbeheer

Martine Hafkamp, eigenaar en algemeen directeur van Fintessa Vermogensbeheer, is al jaren een bekend gezicht in de financiële wereld. Deze week verzorgt zij een nieuwe beursupdate. Met Harry bespreekt ze een aantal bedrijven waarin Fintessa voor haar cliënten zoal belegt in deze tijden waarin de inflatie hoog blijft en je dus haast wel moet beleggen om de mogelijkheid open te houden dat je de koopkracht van je geld in stand houdt.

Fintessa is uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende zelfstandige vermogensbeheerders en staat niet voor niets bovenaan in de lijst ‘Beste Keuze’ op de beleggerswebsite IEX in de categorie vermogensbeheer. Met een door de jaren heen consistent beleggingsbeleid zorgt zij er met haar team van specialisten voor dat de portefeuilles van haar cliënten niet alleen in goede, maar ook in soms minder goede tijden, hun beleggingsdoelstellingen realiseren. Een goede combinatie tussen waarde- en groeiaandelen is het recept voor succes. Door een wereldwijde spreiding aan te brengen kunnen niet alleen kansen worden benut maar ook risico’s worden beperkt. Alles waar zij voor haar cliënten in belegt is beursgenoteerd en dagelijks verhandelbaar.

Contact
Wilt u cliënt worden, op de hoogte blijven van het laatste nieuws of bijvoorbeeld een onafhankelijke second opinion, neem dan vooral contact op.

Meer informatie kunt u vinden op fintessa.nl