Video's

Yelza

De bekende belegger Han Vermeulen vertelt waarom het handelen op de financiële markten door middel van trading apps de toekomst heeft. Yelza gaat de financiële wereld opschudden. Handelen wordt net zo gemakkelijk als het gebruik van Facebook. Door middel van de App en het platform van Yelza wordt het mogelijk om op meer dan 150 financiële markten verspreid over de gehele wereld te handelen. Zelf beleggen, vermogensbeheer en traden via tradingtools: het kan allemaal via het Yelza platform.

Alles in één App
Hoe mooi zou het niet zijn, als je met één App of website al je beleggingen kunt regelen?
• Met 1 App traden op meer dan 150 markten in aandelen, opties, futures etc
• Met 1 App vermogensbeheer activeren
• Met 1 App inspelen op zowel stijgingen als dalingen van de financiële markten
• Met 1 App traden via tradingtools

Ook neemt Han met Harry de beurzen door en bespreekt enkele interessante aandelen. Hij geeft uitleg over de aandelenemissie in Yelza. Om explosief te groeien is er een kapitaalinjectie van 4,99 miljoen. Dit kapitaal zal direct gebruikt worden voor de groei door middel van een of meerdere overnames en een uitrol in de rest van Europa. De eerste overname heeft al plaatsgevonden. Dit geeft u direct de zekerheid van een flinke omzetgroei.

Aandelencertificaten Yelza
Yelza biedt u een unieke kans om mee te groeien. Als fintech broker is Yelza onbeperkt schaalbaar. Weinig producten hebben een potentieel bereik van honderdduizenden gebruikers en miljoenen omzet. Bovendien koestert Yelza een beursnotering. Een potentiële beursnotering in 2023 zal een enorme boost aan de omzet en prijs van de aandelencertificaten kunnen geven. De prijs van één certificaat is € 8,00 en u kunt deelnemen vanaf 100 stuks, dus vanaf een bedrag van € 800,00. U ontvangt 5% dividend per jaar en profiteert van de eventuele prijsstijging van het aandelencertificaat.

Meer informatie kunt u vinden op yelza.com/investeerders